Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

tyttö vai poika?

Kun mä tulin raskaaksi uudelleen ajattelin että ihan sama kump tulee. Poika olisi helppo kun on jo ollut yksi poika. Mutta olisihan se ihanaa kun tulisi yksi prinsessakin. Ajattelin kuitenkin koko ajan että kyllä se varmaan on poika koska nämä raskaudet ovat tuntuneet jotenkin niin samanlaisilta.

Viime yönä näin kuitenkin unta siitä että olin ultrassa, ja mieheni ja kätilö sanoivat että kyllä sielä tyttö on. Ilahduin niin paljon kun sain kuulla sen :). Aamulla mua jäi kuitenkin mietityttää uni. Ja totesin että kyllä oikeasti haluan, ihan kauheasti tyttöä. Ehkä koska en vielä tiedä haluanko enemmän kuin 2 lasta, niin olisi ihana että olisi 1 kumpaakin. Ja mietin miten kiva sit välillä olisi tehdä vain tyttöjen juttuja. Nyt jotenkin pelottaa se että petynkö kun ja jos saan tietää että sieltä tulisi toinen poika? Saako sellasesta pettyä? Toki tiedän että tulisin rakastamaan sitä poikaa ihan yhtä paljon, mut jotenkin pelottaa että mulla on näköjään välliä kumpi sieltä tulee. Joten päätin että haluan kyllä tietää kumpi sieltä nytten sit tulee. Koska tulee sieltä kumpi tahansa niin on vielä koko loppu raskaus aikaa asennoitua asiaan. Joku saattaa pitää ajatuksiani pinnallisina tai itsekkäinä? Mutta pitäköön. Eka ajattelin etten halua tietää kun vasta H hetkenä kumpi tulee, mutta taitaa tää raskaus olla ihan tarpeeksi jännittävää tokankin kaa ilman vielä sitä jännitys momenttia.


3 kommenttia:

  1. Mä kun tajusin olevani raskaana, niin samantien olin sitä mieltä, että tyttö tulee.
    Se on jännä kuinka selvää se silloin oli, kun en ollut sitä ennen suonut asialle ajatustakaan.
    Ekassa ultrassa kysyin, että näkeekö sukupuolen ja kun hoitaja yritti katsoa, niin pikkukaveri pistikin jalat ristiin. =)
    Siinä vaiheessa mietin sen ensimmäisen ja viimeisen kerran sitä mahdollisuutta, että tämähän voi olla poikakin, tulin siihen tulokseen, että ei voi!
    Pienen miettimisen jälkeen minä ja mieheni molemmat tultiin siihen tulokseen, että tyttöä me vähän enemmän toivotaankin.
    Ensimmäistäkään pojan nimeä en miettinyt raskausaikana, pelkkien tyttöjen.
    Ostin neutraaleja ja tyttömäisiä juttuja.
    Rehellisesti sanottuna, jos sieltä loppujen lopuksi olisi poika tullut, niin oisin ollut melko järkyttynyt... =)

    Pientä kohtalon ironiaa on se, että meidän neiti on melko poikamainen. Painelee lippalakki vinossa jalkapallon perässä naapurin poikien kanssa. Ei paljon kotileikit ja nuket kiinnosta...
    Paitsi joskus. ;)

    VastaaPoista
  2. :) kaikille meidän tuttaville kelle on tullut tyttö niin heillä on ultrassa ollut jalat ristissä:)

    VastaaPoista
  3. Tää on semmonen aihe, josta mäkin pelkäsin aluksi puhua, mutta kyllä sitä sukupuolta saa mun mielestä toivoa. Ja varsinkin sitä, että olis molempia, sekä tyttöjä että poikia. Mut valitettavasti aina ei kaikki mene kuin ohjekirjassa. Nimimerkillä kohta kolmen pojan äiti :)

    VastaaPoista