Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Pieniä kesä hommeleita!!


Kohta alkaa kesäloma! Enään 2 työpäivää ja sit se ois siinä:). Meidän loma alkaa perinteisesti remppa hommeleilla, ja sit sen jälkeen heitetään vasta jalat kattoon. Aloitin jo vähän rapsutta meidän porttia. Isäni teki sen ystävällisesti meille viime kesänä. Mikä oli todella kilttiä. Mutta maali jota hän oli käyttänyt oli jotain muovi maalia? Joka lähti heti lohkelilemaan joten, nyt sitten skrapataan ja maalataan uudestaan. Ja ihan kivaa ilta hommaa.Joona poimii kottikärryynsä palasia ja minä rapsuttelen.
Kohta on vaan isompi urakka edessä kun talo pitäisi maalata! Se vähän jännitttää et miten masuni kanssa jaksan? Mutta toisaaltahan voin aina pitää extra pitkän tauon koska olen NIIN raskaana ;) . Ja neuvola tätinihän sanoi et elä laita silmiä kiinni ettet vaan pyörry joten iisisti otetaan ;)

1 kommentti:

  1. Mä pidin ensimmäisen lomani ilman remppaa ja kieltämättä oli vähän outoa (: Melkein pitkästyi välillä vaikka hyvää teki! Ihanaa kun kohta sulla on tuhiseva käärö kainalossa ajattele miten jännää (:

    VastaaPoista