Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tänään on ollut varsin tapahtuma rikas päivä. Maalasin saunaa hullun lailla, jopa lauteiden alta. Jännitin et miten mahdun sinne? Hyvin mahduin mutta pois tuleminen olikin sitten vähän vaikeampaa. Mutta kun homma oli tehty, ajattelin kyllä et, jokainen raskaana oleva nainen ei kyllä tuohon kykenisi/ suostuisi:) Mutta jos jotain kovasti haluaa niin se on tehtävä.
Huomenna Joona on kotona joten pidän pienen välipäivän maalauksen kanssa. Mutta onneksi ei saunassa ole enään jäljellä kun katonmaalaus toiseen kertaan. Ja yksi seinä. Sit olisi sauna valmis.
Sit saan jatkaa toisiin tiloihin ;)
Päiväkoti päivän jälkeen menimme Joonan ja tuttavaperheen kanssa uimaan. Joona joka on aina ollut niin pelokas vedessä, hiffasi jo aika hyvin uimisen. Sain jopa huudella perään ettei menisi liian pitkälle ettei yllä pohjaan. Ne jotka on nähnyt Joonan vedessä ennen, ymmärtää kuinka iso askel tämä oli hänelle. Nyt täytyisi vaan mennä useammin. Voi olla vaan vähän vaikeaa kun vauveli syntyy, mut täytyy tässä ennen sitä käydä säännöllisemmin.
Vaikka aika meneekin aika nopsaa. Ajetella enään 7 viikkoa jälellä laskettuun aikaan. En malta odottaa että saan tavata pienen palleroiseni:) JA että saisin OMAN kroppani taas takaisin. Tämä muumipeikkona oleminen alkaa pikkuhiljaa vähän kyllästyttä...


1 kommentti:

  1. Muistan niin noi fiilikset, etta oma kroppa jo takaisin kiitos! Paljon tsemppia loppuodotukselle. Ahkera olet :)

    VastaaPoista