Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

rv.36

Jokainen kaappi alkaa olla siivottu. Jokainen huone järjestetty uudelleen. Ja kohta mä alan varmaan uudestaan. Tänään on raskaus viikkoja tasan 36. Eli 4 viikkoa olisi vielä jäljellä.
Tänään siivosin taas koko kämpän. Joonan huone oli ihan sekasin. Joonan mielikuvitus alkaa kehittyä huimaa vauhtia. Hän on alkanut pelätä mitä kummalisempia asioita. Varsinkin öisin. Viime yönä heräsi ensin pissalle, sitten karhu oli hänen huoneessa, (mikä oikeasti oli leluauto). Sitten uusi herätys, seuraavaksi hiiri oli hengittänyt hänen selkäänsä. Ja sit vika herätys kun hän tuli meidän viereen eikä uskaltanut nukkua omassa sängyssään enään. Tunutuu kun olisi pieni vastasyntynyt kotona kun saa koko ajan heräillä. No onneksi on kotona eikä työelämässä.
Joonalla oli tänään päiväkotipäivä, joten päätin et, nyt siivoan joka nurkan sen huoneessa. Niin ei tarvii pelätä ensi yönä autoja jotka ovat lattialla. Projekti taas vähän paisui, ja yhtäkkiä huoneessa oli taas uusi järjestys:) Mut hei ,pitäähän mun jotain keksiä että saan päiväni kulumaan.
uusi järjestys, leikki tilaa tuli paljon enemmän
Saas nähä mitä mieltä meidän Joona Poona on kun mamma on pistänyt huoneen uusiksi? Osaa nimittäin joskus olla tosi tarkka siitä missä minkäkin tavaran kuuluisi olla.

1 kommentti:

  1. Näyttä hienolta!Alkaa vissiin käydä aika pitkäksi kun aloittelet jo uusintakierrosta (: Mulla on tekemistä niin että ihmettelen miten olen kerennyt töissä käydäkkään, kai se tylsyys vielä iskee tännekkin (: Joku päivä kaffitellaan jookos...

    VastaaPoista