Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

maanantai 31. lokakuuta 2011

Ihanaa, tänään saan viettää oman vapaa päivän. Joonalla päiväkotipäivä. Joona heräsi tänään klo: 6.00. Jos olisi kesäaika niin kello olisi ollut jo 7. Mä en tykkää talviajasta. Mun logiikan mukaan, saa mennä nukkumaan tunnin liian myöhään ja aamulla herätessä kello näyttäää tunnin liian vähän. No ehkä mä taas totun kuhan Joona saa taas rytmistä kiinni, mutta nyt se on vaan kiukkuisempi illalla ja nukkuu 9h öitä kun ennen kellojen siirtymisiä nukkui 10 1/2h- 12 . Ja joo on se 9h ihan hyvä, mut silloin ei jää niin paljon omaa aikaa illalla.
Kolme viikkoa olisi jäljellä laskettuun aikaan. Iltasin tuntuu pientä supistuksen tuntua alaselässä. Olo alkaa olla aika tuskallinen. Mutta ei nuo vielä oikeita synnytys supistuksia ole. Kyllä tämä mamma nyt vaan saa odotella. Jokainennen kaappi alkaa olla järjestyksessä. Nyt aion ottaa iisisti mennä kirjastoon ja katsoa jos löytäisin sieltä jonkun kivan kirjan.
Kun odotin Joonaa siivosin hikihatussa ihan hulluna vikat viikot, että vauva syntyisi. Silti meni pari viikkoa yli. Nyt en aio repiä, vaan ennemmin säästän kaikki voimat tulevaan synnytykseen. Ehkä sekin sitten menisi paremmin tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti