Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Koska olen raskaana tai pitäiskö sanoa koska olen nainen. Fiilikset eivät koskaan voi olla samoja joka päivä:)
Mulla on aivan ihana 3v. poika. Mutta joskus mietin et miten voi olla niin ihana ja ärsyttävä samaan aikaan? Okei tätä ei kenenkään äidin vissiin pitäisi saada sanoa ääneen, mutta näin se vain on. Joona kysyy valehtelematta ainakin 5 kertaa tunnissa miksi? Mielellään vastaankin jos, kysymys on jotain mitä tiedän et hän ei tiedä. Pakkohan sitä on joskus oppia. Mut yleensä miksi kysymyksen jälkeen seuraa toinen miksi? Ja kun selitän niin hän yleensä vielä inttää sen jälkeen vastaan ja on sitä mieltä että asia ei ole näin. Jolloin minä kysyn taas et miksi kysyt jos kerran väität jo tietäväsi:)  Tiedän, kuulostaa ihan tyhmältä, mut välillä tuntuu et tekisi mieli laittaa korvatulpat korviin kun noita miksi kysymyksiä satelee!! Sanokaa ihmiset pliis et toi on vaihe joka menee ohi!
Samalla hän osaa olla myös mailman herttaisin. Aamulla antaa aina suukon masuasukille. Ja juttua tulee niin paljon et joka päivä saa myös nauraa jollekkin hauskalle kommentille. Siispä yhteenveto 3v. ikä on samalla ihanin ja samalla hermoa raastavin ikä!

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kovin tutulta! =)
    Kai tuo vaihe joskus ohi menee, valitettavasti ei ollenkaan tarpeeksi nopeasti...

    VastaaPoista
  2. Voi Suvi tuo kyseenalaistamisvaihen ei lopu koskaan iän myötä se vain pahenee(: ainoa lohtu on että sun pinna venyy niin että sä totut siihen, kohta se ei hermostuta sua enää ollenkaan (;

    VastaaPoista
  3. Maria, sitä tottumista odotellessa!! ;D

    VastaaPoista
  4. voi apua. Kuinka pitkälle pinna voi oikeastaan venyä;)?

    VastaaPoista
  5. Rehellisesti sanottuna, tekee hyvää antaa sen pinnan välillä katketa. Sen jälkeen voi aloittaa pinnan venyttämisen uudestaan... ;)

    VastaaPoista