Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

lauantai 28. toukokuuta 2011

kannat kattoon:)

No niin nyt tää mamma päätti repästä, ja päätti et, vaan koska oon raskaana ei tartte elämä loppua siihen ja jäädä 9kk sisälle mököttää:) Ei ihme et monet äidit jo masentuu raskaana ollessaan. On jo tarpeeksi iso juttu et kroppa muuttuu ja uutta äidin roolia pitää hakea. Pitäiskö sociaalisestakin elämästä luopua? Mielestäni EI!!
Tytöt töistä ilmottivat että lähtevät vantaanhotellille olivat hankkineet jotkut bilepaketit. Hekin ajattelivat suoraan etten varmaan halua tulla, mikä anteeks nyt vaan oli mielestäni vähän tyhmää. Mutta ymmärrettävää. Aika moni jäisi kotiin. Mutta minä siihen tokasin et mä haluun mukaan ja pitäiskö lähtee messiin? Tytöt hämmästyivät mutta ottivat mukaan :)
Mennään eka saunomaan sit ulos syömään ja sit tanssimaan. Voi olla etten jaksa känni örvelöitä pilkkuun asti katella mutta on ihanaa pitkästä aikaa vähän laittautua ja päästä vähän ihmisten ilmoille. Odotan ihan sikana.
Täytyy kyllä tunnustaa kuitenkin etten aio kävellä maha pystyssä baarissa, vaan etsin mahd. löysän paidan et välttyisi mahdolllisilta vihasilta katseilta.
Tää tyttö näyttää tänään et ei se elämä lopu vaikka ei alkohoolia saakkaan nauttia. Suomalaisten pitäisi muutenkin oppia pitämään hauskaa ilman alkoholia. Myös minun;) noh kerta se on ensimmäinenkin :D

1 kommentti:

  1. Jag var gravid i 8:onde månaden med Sanna och dansade till morgonnatten på Järvenpää Casino. Roligt var det, och inte tyckte nån att det var konstigt.

    Mamma-Mommo

    VastaaPoista