Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 24. toukokuuta 2011

järjestelyä järjestelyä

5 vuotta sitä täytyy näköjään asua samassa paikassa jotta tavarat alkavat löytää oikeat paikkansa.Yksi kaappi on vielä kasaamatta yläkerrassa ja sit on oleskelutilakin taas uudestaan järjestetty.
Sen jälkeen kun Joona täytti 2v niin musta tuntuu et meidän talo on koko ajan sekasin. Kerran kun et ole ehtinyt tyhjentää tiskikonetta ja vanhat tiskit jää pöydälle, niin siitä se alamäki sitten alkaa taas Se alkaa keittiöstä, jatkuu ruokailuhuoneeseen sit olkkariin, sit ei jaksa enään imuroida ja sit pam koko huusholli on räjähtänyt.
Mietin et eikai tämä kaikki voi olla Joonan vika? Ei kait suurin syy tietty on et silloin aloin tekee täyttä viikkoa töissä taas. Ja myös se et silloin ne tavarat jotka vaan ahtasin jonnekkin kun muutettiin tänne, niin ei yksinkertaisesti vaan toimi niin. Nyt onneksi alkaa olemaan valmista. Kuhan mieheni vielä kokoo sen kaapin niin ehkä laitan vähän kuvia taas, ennenkuin tän talon kaikki tavarat ovat taas pitkin poikin taloa:)

Muistan kun asuttiin meidän edellisessä kämpässä, meillä ei ollut mitään kalusteita. Kaikki jouduttiin ostamaan. Mulla oli silloin joku ikea villitys ja lähes jokainen meidän mööpeli oli ikeasta. Yksi päivä sit mun mies sanoi että en enään saa kantaa yhtäkään kalustetta meidän kotiin, tai että hän ei sitä ainakaan kasaa.
Mutta mähän en voinut vastustaa vielä yhtä lipastoa. Toin sen kotiin ja aloin itse kilttinä tyttönä kasaamaan. Mut en mä vaan käsitä miten ne miehet tai jotkut naiset saa koottua mitään ikean kalusteita?
Varmaan 2 tuntia yritin, potkin seinää löin lattiaa mut en vaan osanut! Loppujen lopuksi kysyin itkukurkussa mieheltäni jos hän voisi auttaa.. Hän autto mutta vasta viikon päästä. Se taisikin olla meidän vika ikea mööpeli.  Siitä lähtien olen ollut fiksu tyttö ja olen hankkinut valmiiksi koottuja vanhoja kalusteita. Siis jos joku ihmettelee mistä mun vanhojen kalusteiden hankkiminen on saanut lähtönsä : )


1 kommentti:

  1. Onpa viisi vuotta mennyt nopeasti! Hmmm Joona kuulostaa tehokkaalta sotkijalta (:
    Vanhat kalusteet kunniaan ja toihan oli myös hyvä pointti että ne on jo valmiiksi kasattu.

    VastaaPoista