Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 1. helmikuuta 2011

KAIKKI ON VAAN LIIAN HYVÄÄ!!

Sain tänään raahattua perseeni crossing tunnille. Joka kerta kun olen jaksanut yhden tunnin läpi, olen todella ylpeä itsestäni. Tänään ekaa kertaa jaksoin tunnin niin etten kattonut kelloa joka sekuntti ja miettinyt että milloin tää loppuu? Eli kait se kunto sieltä nousee pikkuhiljaa kuitenkin:)
Jotenkin ei vaan meinaa löytää sellaista hyvää balanssia ruan suhteen. Mä tykkään vaan liian paljon kaikesta hyvästä ja se alkaa näkyä mahan ympärillä. Mä en jotenkin oo sellanen et jaksaisin mitään diettejä, uskon että pystyisin pitää pömppiksen poissa jos vaan jättäisin turhan karkit ja hiilarit pois, mut kun kaikki sellanen on niin hyvää:) 
Otetaan tämä päivä esimerkiksi mitä söin.
aamupalaksi: 2 runsaskuituista kaura leipää missä oli voita juustoa ja metwurstia. Joo tiedetään metwursti olisi pitänyt vaihtaa tyyliin kalkkunaan. Nyt alakaa seli seli  mutta, kun ostetaan leivän päällisiä niin ostetaan aina 1 kalkkuna ja yks metukka koska metukassa niin pitkä päivämäärä.
töissä söin kaura puuroa tehty veteen 1 lusikallinen sokeria ja 1 banai ja 1 appelsiini. No se oli vissiin ihan ok lounas paitsi et kauraa aika paljon yhdelle päivälle.
Sit lähin töistä suoraan crossaamaan ja mulla oli kauhee nälkä. Joonalla myös. En kerennyt kuin pysähytmään bensiksellä ja ostin yhden panniinin ja sit crossaamaan. Syötiin epätervellinen ``väli pala`` ja sit tultiin kotiin ja syötiin taas lisää leipää ja vähän kanamunaa.
Yleensä syödään lämmin ruoka kun tullaan kotiin, mut silti mun ongelma on lähinnä siinä  et syön aivan liian vähän yleensä salaattia ja kasviksia. Joskus töissä ja viikonloppusin. Ongelma on siinä  että en muka ehdi tehdä salaattia. Ja no vihanneksista en pidä kuin porkkanasta perunasta ja bataatista tyyliin.
Nooh eiköhän se tästä taas kun tietää vaan että pitää vaan taas ottaa ittestä niskasta kiinni.
Yleensä olen saanut pömppiksen vaan pois sillä et olen aamusin tai lounaaksi syönyt puuroa joka päivä. Mutta nyt ei oikeen puuro jostain syystä maistu.. Eli pitää vissiin aloittaa taas se että syön terveellisesti töissä ja sit kunnon lämmin ruoka kun tulen kotiin. JA JÄTÄN NE HEMMETIN KARKIT SINNE KAUPPAAN!!! Koska myönnän olen pahasti addiktoitunut karkkiin tupakan sieasta. Ja en tiedä kumpi on pahempi et saan syövän ja kuolen? vai et musta tulee kauhee läski:)?
Noh Mieheni on taas myös innostunut alkamaan syömään terveellisemmin niin ehkä me taas yhdessä saadaan tämä juttu toimimaan. Nyttenkin tekee ihan sairaasti mieli karkkia mutta taidan vääntää itselleni marja smoothien, se on tähän asti mun ainut pelastus salin jälkeiseen karkin himoon! 
1 banaani, mustikoita, vadelmia ja mansikoita, luonnon yogurttia maitoa ja ruis lesettä eikun soseeksi ja nam nam.. Niin tämä taas herkuttelee:)
P:S: Laitoin muuten just Joonan nukkumaan joka on ollut koko illan tosi hyvällä tuulella. Sängyssä vain kikatteli, kun sanoin hänelle että: Du e rikit tassig niin Joona vastasi näsä viisaasti: NÄÄ-Ä ja heter bara Joona Samuel...

3 kommenttia:

  1. En bra idé att få maten lättare å hälsosammare, som ja själv tycker e jätte bra!
    Byt potatis, ris, pasta o.dyl. till grönsaker. Sallad passar me allt (mycke snabbare att göra än att koka potatis eller t.o.m. pasta) eller broccoli, blomkål, morot osv. osv. å då när man har lust att äta lite lyxigare gör man sparris. Mmm. :)
    Å me de ohälsosamma har ja å et system. Om ja har lust att äta t.ex. karkki, så hjälper de ofta int me att int alls äta, fö då blir e bara värre å sen äter ja MASSOR. För mej e de bättre att äta LITE av de ja har lust me. Då e de helt hälsosamt :)

    VastaaPoista
  2. nå nu har jag lärt mej att äta lite sallad, men hatar kokta grönsaker utom mortot:/ o sparris iuuuu...nåh kanske ja lär mej nångång?

    VastaaPoista
  3. Hahaha, nå DÅ e de nog svårt, fö ja älskar kokta grönsaker :)

    VastaaPoista