Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

maanantai 16. tammikuuta 2012

Maanantai mietteitä. Onhan tänään maanatai?

Meillä on tällä hetkellä sairastupa. Esikoiseni on kuumeessa jo kolmatta päivää.
Hän oli pienenä todella paljon kipeä. Vaikka ei nyttenkään kovin iso ole (3,5v.)
Hän on aina ollut hoikka poika ja aina pienmpänä sai olla huolissaan et kuivuuko kokonaan jos ruoka ei maistunut joku päivä. Nyt hän on onneksi niin vanha ettei enään tarvitse pelätä jos hän ei muutamaan päivään syö kunnolla.

Meidän pikku Ida 7vikkoa on taas ollut ruoka aikana kotona;). Posket ovat pyöreät. Ja taipeet ovat niin syvät että joka päivä saisi olla putsailemassa ettei pääse tulehtumaan. Mutta siinä mielessä ihanaa että jos Idakin tulee kipeäksi niin ei tarvitse olla heti niin huolissaan:). Hauska miten lapset ovat erillaisia.

Sain viikonloppuna kasan vauvanvaatteita joita aloin käymään läpi. Vaikka kaikki vauvan vaatteet ovat ihania niin mä olen niin sekoamassa näiden tyttövaatteiden kanssa. ne ovat vaan oikeasti ihan liian ihania :D. Musta tulee varmaan ihan pimeä kun Ida kasvaa ja, mekot alkavat istua paremmin. Alan varmaan vaihtamaan hänelle vaatteita kuin pienelle nukuelle. Mun ilokseni Ida tulee varmaan inhoamaan mekkoja ja haluaa vaan käyttää mustia vaatteita :)

Mulla oli tänään jälkitarkaistus. Mun mielestä on niin hauskaa miten kaikki terveyden hoitajat ja lääkärit kyselee kaikki kokoajan, miten voit? Mikä mieliala? Onko sulla huolia? Sit kun vastaa et ihan hyvin, niin he katsovat sua kaikki samalla laaserkatseella ihan kun eivät uskoisi. Tulee ihan vaivaantunut olo, näytänkö mä niin tärähtäneeltä, ja väsyneeltä? Okei se on niitten työtä. Mut tekisi mieli sanoa kovaan ääneen: et mulla ei ole mitään raskauden jälkeistä masennusta vaikka en ole jaksanut meikata ja panostaa tukkaani tänää :) (noh hienoa että kysyvät mut yksikin kerta riittäisi:)

Tässä vielä kuva meidän pulla poskesta, jota kutsumme Ida Strösselströmiksi :)

3 kommenttia:

  1. Suloinen pieni neito! Paranemisia iso-veljelle ja hei äiti kohta on pikkujoulut (: Sit on pakko vähän meikkaa ja laittaa tukkaa!!!!

    VastaaPoista
  2. joo, en malta odottaa:D kuhan nää lapsukaiset tulis vaan terveeksi. tai ainakin IDA!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Bongasin täältä netistä tuon 8-hengen ruokailuryhmän ja olisin ollut siitä kiinnostunut, jos se on vielä myymättä? terveisin Ansku

      Poista