Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

maanantai 9. tammikuuta 2012

Parisuhde kriisi

Aloitan vuoden vähän vakavalla aiheella.
Mikäköhän siinä on että kaikille naisille ja joskus miehille tulee jossain vaiheessa parisuhdekriisi? (Tälläkertaa en puhu ittestäni.)
Mut lähes kaikilla meidän tutuilla on ollut parisuhteessa jossain vaiheessa kriisi. Kriisin aihe on jopa kaikilla melkein sama. Jommalla kummalla on ollut suhde jonkun muun kanssa tai sitten muuten vain kaivataan aikaa itselleen ja halutaan asua erikseen. Aletaan nähdä toinen itsestään selvyytenä ja ajaudutaan erilleen. Joskus näistä kriiseistä päästään yli ja joskus valitettavasti erotaan.
Mä olen miettinyt mikä ihme siinä on et ihmiset ei enään pysy yhdessä? Jos ongelmia ei ole niitä tehdään.
Kuulostaa ehkä tyhmältä mutta sotaaikoina kun ihmisillä ei ollut kaikkia perustarpeita ja mietittiin miten selvitä päivästä toiseen, niin voisin väittää että ei ollut pahemmin aikaa miettiä mielyttääkö toisen pärstä vai ei :) Tietysti silloin on ollut muut onglemat..
Miten vältyttäisiin parisuhdekriiseistä? Tai miten ainakin vältyttäisiin siltä etteivät ne olisi ylitsepääsemättömiä?
Tällasia mietteitä tällä kertaa..

3 kommenttia:

  1. Hyvä aihe! Ihan samaa olen monesti pohtinut, ehkä yksi asia on myös se että kuvitellaan että toinen tuo sulle onnen kun kuitenkin onni lähtee jokaisesta itsestään (: Toivon teidän ihanalle perheelle paljon aurinkoisia päiviä ja jaksamista pitäkää hyvää huolta toisistanne (:

    VastaaPoista
  2. Marian kommentti antoi mullekkin vahan ajattelemisen aihetta, taitaa olla oikeilla jäljillä, heh :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä, joskus on tosi vaikeeta katsoa itteään peilistä.kunpa vaan riittäisi et sanoisi kaikille et toi kuuluu jokaiseen suhteeseen. Mut valitettavasti jokaisen täytyy käydä läpi oma kriisinsä. Huoh saa kiittää onneensa et mun "kriisit" on takanapäin. Saa vaan odottaa milloin mun miehelle iskee kriisi. Hänilmoittikin et se tulee 40 kymppisenä. Mutta hankkii sitten prätkän:) joten ei kauheen vakavalta kuulosta;)

    VastaaPoista