Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Rv 38

Mä en ole pitkään aikaan ostanut Joonalle mitään, mut nyt alko Joonan kaikki yökkärit käydä pieniksi joten ostin sille Lindexistä pitkästä aikaan puvun mikä oli mielestäni aika ihana.
Viikot sen kuin vähenevät. Tänään on tasan 2viikkoa laskettuun aikaan. Paino vaan nousee ja olo on kuin painavalla elefantilla, ja kävely on kuin vanhalla ankalla. Jätinkin sitten hiilarit tänään lounaalta kokonaan pois, että olo olisi edes hieman kevyempi.
Tänään järjestän meillä Me & I lastenvaatekutsut jotta saisin ajan kulumaan ja olisi jotain tekemistä. Illan herkuista en sit puhukkaan mitään hiilareista;). Mutta sen voin kertoa että kävin pitkästä aikaa Lidlissä. En ole koskaan pitänyt kyseisestä kaupasta, lähinnä lyhkästen kassojen takia, valmisruasta jota se on pullollan, ja tietysti myös se että haluan suosia kotimaista. Mutta nyt kauppa oli uusittu ja olin positiivisesti yllättynyt. Sielä oli normaalit kassat, ja he olivat saaneet aivan ihanan leipä ja leivososaston. Sieltä sai ostaa uunituoreita leipiä ja leivonnaisia jotka olivat samana päivänä leivottu. Ja sai itse pakatta pussiin vaikka vain 1 kpl jokaista jos halusi. Ja kaiken lisäksi ne oli halpoja! Joten tänään illalla herkutellaan uunituoretta patonkia juustoja muita ihania leivonnaisia:) ja maha kasvaa;)
 Lopuksi ajattelin laittaa loppukevennykseksi kuvan mitä vieläkin ihmettelen miten tässä onnistuin? Mun piti täs yks päivä tehdä peruna muussia ja yksi vispeli lähti lentoon ja kiertyi joku sata kierrosta ton muovin ympäri. Vain minä voin tässä onnistua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti