Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

maanantai 7. marraskuuta 2011

Arjen ihania hetkiä

Viime viikko oli jotenkin hajottava viikko, mä en oikeen keksinyt mitään fiksua tekemistä. Ja mua ahisti ihan toden teolla se että mun koha kohta on milloin mieheni tulee kotiin. Mut ei sille mitään mahda, nyt hänellä oli 2 päivää vapaata. Tai siis on aina sunnuntai ja maanantai, ja tuntuu jotenkin et nyt jaksan taas yhden viikon, kun olen saanut vähän aikuista juttu seuraa. Meillä sunnuntai on aina löhöily päivä, ostetaan karkkia ja löhöillään. Maanantaina ei sit jaksakkaan enään löhöillä ja silloin pitää keksiä jotain. Koska mieheni tosiaan tekee paljon iltatöitä niin meillä ei ihan kauhean usein käy vieraita. Kaikki ovat tottuneet siihen ettei se kuitenkaan ole kotona. Mutta me pidämme tosi paljon siitä jos joku tulee kylään, saa jutella ja se on hyvä syy kokata ja tehdä ihania herkkuja. Joten eilen pyysimme sitten ystävä perheen meille illalliselle. Ei kai aina tarvii olla viikonloppu jotta voisi kutsua ystäviä kylään?
Nämä servetit löysin Porvoon vanhasta kaupungista, kynttilä puodista, niissä lukee: Goda vän sitt ner och njut så äter vi tillsammans.
Kun kutsuu vieraita, on hyvä tekosyy sytyttää muutama kynttilä:)
Ja siivota koti...
Ja Joona ihmetteli miksi minä kuvaan kynttilöitä enkä häntä, joten laitetaan nyt hänestäkin yksi kuva.
Joku voisi ehkä kysyä että mitä juhlistamme maanantai iltana? Mutta sepä se ei me mitään juhlita. On tosiaan vaan kiva saada hyviä ystäviä kylään ja syödä hyvin. Eikä sillä ole mielestäni väliä onko lauantai vai maanantai! Ei kai huomaa et me tykätään syödä :) Olo on kyllä myös sen mukainen heh..

1 kommentti: