Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

torstai 1. syyskuuta 2011

Olimme viikonloppuna ruotsissa sukulaisten häissä. Oli mukava mutta hektinen reissu.

Lauantaina olimme sitten äidin serkun häissä. Juhla väeltä saimme kuulla että ruotsissa ei olla kuultu morsiammen ryöstöstä. Joten sen sijasta että olisimme pitäneet jonkun hienon puheen, niin miehet kaappasivat morsiammen. Häävierailla oli ihmettelemistä ja hauskaa tempauksellemme.
Mutta vielä kiinnostavammaksi ilta muuttui kun juhlapaikan naapurit olivat soittaneet oikeat poliisit paikalle, kun olivat kuulemma nähneet juhlapaikan ulkopuolella 3 miestä jotka laittoivat sukkahousut päähän ja juoksivat juhlapaikalle ryöstöretkelle:) Oli siinä sitten hääparilla selittämistä, että se on vaan suomalainen perinne leikki :D Onneksi ei jouduttu koko perhe putkaan :)..
Ilta sujui muuten mukavasti ja tämä juhlasankari jaksoi valvoa 23.15 saakka kunnes sammui rattaisiin niin että me saatiin vielä hetken nauttia juhlista.

Reissu ei tuntunut niin raskaalta, mutta sen verran sitten kuitenkin supisteli matkan jälkeen et jouduin saikulle. Nyt onneksi supistelut on melkeen loppuneet. Ja koska minähän en pysty 12viikkoa vain maata sängyssä, koska olen saikulla, niin aloitin jo tänään pienen projektin.
maalattu vielä vain kerran
Nimittäin syöttötuolin hiomisen ja maalauksen. On ihana kun nyt on aikaa tehä kaikenlaista, mihin ei ole ennen ollut aikaa. Ja mikä parasta saa tehä ihan rauhassa. Ei tarvii stressata.



1 kommentti:

  1. Vai saitte oikein poliisit paikalle! Hahaaa
    Nyt nautit vapaasta ja touhuat just sen verran kun hyvältä tuntuu (: Olet sen ansainnut!

    VastaaPoista