Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kuka sanoi ettei materiaali tee onneliseksi?

Mä menin eilen Idan kanssa Jumboon. Mun piti pitkästä aikaan mennä ostamaan itselleni vaatteita. EI lapsille. Olin just kokeillut kasan aivan ihania vaatteita ja menin kassalle. Ei hemmetti mä olin unohtanut pankkikortin yhden toisen takin taskuun. Siis ei hemmetti mä en muista milloin mua olisi ottanut niin paljon pannuun.Lopulta sain vaan sit ostettua 2 uutta hattua lapsille jotka olivat ale hyllyssä kun oli vain kolikoita taskussa. Enkä mitään itselleni. Kiroilin koko matkan kotiin.

Tänään mieheni lähti ``rimpsalle`` niinkuin yksi ystäväni tapaa sanoa:). Ja mä päätin et jos kerran joudun olla yksin lasten kanssa, keksin kyllä jotain kivaa.
Lähdin Jumboon uudestaan, ostin 2 uudet farkut, monta uutta paita ja toppia.
Joona on niin tyypillinen poika. Kun mä kävelin Jumbossa ja katselin vaatteita ja vaateliikkeitä, Joona katsoi katsoi liikkeitten kattoja ja mietti minne voisi mennä piiloon? Kävelessämme Mustan pörssin ohi hän katsoi minuun anovin silmin ja pyysi että eikö me edes hetkeksi voitaisi mennä sinne? 
Menimme lounaalle ja kotimatkalla kävin ostamassa purkin maalia.Se joka sanoo ettei materiaali tuo onnea on niin väärässä, mut se teki tänään ainakin TOSI onneliseksi! Illalla herkutellaan uuden todella pahan paheeni kanssa;) jäätelöä, kinuskikastiketta ja suolapähkinöitä! Mä en ihan heti keksi mitään ihanempaa ja epäterveellisempää mutta se onkin sit sivuseikka ;D

5 kommenttia:

  1. Tahtoo myös shoppailemaan! Ja mielellään Suomeen :)

    VastaaPoista
  2. Tuleeko tuokin maali sinne kattoon vai onko sulla jo joku uusi projekti mielessä? /Satu

    VastaaPoista