Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Me saatiin vapaa ilta mieheni kanssa toissa viikonloppuna.Oltiin saatu lahjakortti A21 dining ravintolaan. Ja saatiin nauttia ihanan pitkä singnature menu isoilla coctaililla. A 21 dining on aika hauska ravintola. Jokainen ruoka edusti eri teemaa. Ja jokaiseen ruokaan kuului oma coctaili. Aivan ihania makuja. Ensin menimme ottamaan alku coctailit takka tulen ääreen:)
Tällä kertaa menun teemana oli lappi. Ja alkuruoka edusti ruskaa:)
Tässä oli seuraava annos, valitettavasti en muista nimeä mutta annoksen päällä oli lunta. Ja kuvasi jäistä puroa.
Seuraavaksi saimme maistaa riekkoa.
Sitten saatiin nieriää. Jossa pienet keltuaiset kuvasivat takka tulta:)
Sitten revontuli annons. Maistui ihanalta:)
Sitten tuli kevät ja mannerlaatat alkoivat sulaa ja hiekka näkyä:)
Ja lopuksi karpaloita kinuksikatiketta ja aaah tässä vaiheessa oli pää ja maha niin täynnä etten enään muista mitä se kuvasi;) Coctaileja en muistanut kuvata enkä alku amusea ja skumppia mutta ihanan makuisia ja näköisiä myös nekin.
Jatkoille menimme A21 coctail baariin.

Kun kävelimme bussille menessämme kotiin juoksi vastaan iso lauma nuoria poikia. Takit oli hävinnyt matkalla vaikka ulkona oli -10 astetta. Ja he vain huusivat kun juoksivat meidän ohi, tulkaa messiin tuol soi poppi!
Me naureskeltiin mieheni kanssa. Nyt meistä on tullut vanhoja. Noin sponttaaneja me ei enään olla. Voitteko kuvitella et oltaisiin juhlahepeneissämme heittäneet takit maahan ja juokseneet perään! TOTTAHAN TOKI jos sielä kerran POPPI soi :D

Mut eihän sitä tiedä vaikka me vielä joku päivä oltaisiin niin sponttaaneita taas, kun ei tarvii miettii milloin pitää seuraavana päivänä hakee lapset? Ja et pakko mennä himaan pumppaamaan ettei rinnat räjähdä ;) .
( Ja jokainen joka mietti että miten se meni ulos vaikka vielä imettää voikin sitten siirtyä lukemaan jotain toista blogia :) )
Kaiken kaikkiaan ihana ilta. Kuhan vielä useammin malttaisi antaa aikaa itselleen ja toisilleen se tekee niin hyvää!!


1 kommentti:

  1. Kuulostaapa ihanalta illalta :) Ansaitsitte sen varmasti! Pitaisi olla itsekin ahkerampi löytamaan aikaa ja tilaa myös parisuhteelle :)

    VastaaPoista