Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Suvilassa, vatsatauti!

Teitä ei varmaan nämä sairastelu tarinat jaksa loputtomiin kiinnosta. Mutta oikeastaan ehkä kirjotankin näitä tänne vähän päiväkirja mielessä. Lukee sit se joka jaksaa. 
Meillä on nyt sairasteltu ihan olan takaa. Eka kaikki oli kuumetaudissa ja nyt sit oksennus taudissa. Ensin minä oksensin ja nyt sit eilen oli Joonan vuoro.
Eilinen päivä oli aika mielenkiintoinen.
Ensin yöllä 00.00 aika tasan Joona heräsi yöllä ja halusi vessaan. Mutta mitään ei tullut. Sen jälkeen olin kantamassa sitä yläkertaan jolloin oksennus alkoi ja jatkui seuraavaan aamuun 10.00 saakka. Joona oksensi 4 kertaa tunnissa, se oli ihan kamalaa. Onneksi ite sairastui eka niin ei säikähtänyt sitä et tauti oli noin raju. Tiesi niin sanotusti mitä odottaa.
Koko Sunnuntai meni sitten yrittäen nesteyttää Joonaa. 
On kurja olla itse vatsa taudissa mutta on kyllä aina kurjempi katsoa kun joku toinen on huonona.
Illalla kuuden aikoihin Joonalle maistui keksit ja ajattelin et ihan sama mitä syö kuhan joku menisi alas. Annoin hänelle muumikeksejä. BAD IDEA! Kaikki mitä olin saanut alas päivän aikana tuli samantien ylös.
No sit alkoi se nesteytys ralli. 10ml floridralia 10 minutin välein. Ja kaikki pysyi loppu illan sisällä. nesteet siiis. Joona ei suostunut mitään syömään. Ja yökin mení hyvin, ei oksentanut.
Nyt kop kop toivon tosissani et tää tauti olisi selätetty. Meidän osalta. Vaikka tosin miehelläni ei vielä ole ollut tautia, niin eiköhän hänkin vielä sen saa käydä läpi. Mutta hänesta ei sillain tarvii olla huolissaan kun Joonasta, eli voiton puolella ollaan.
Huomaan että mulle on tullut joku ikuinen ``trauma`` jos nyt niin voi sanoa siitä kun Joonalla oli 7kk rotaviirus 8päivää putkeen, oksentaen ja paskoen. Sen jälkeen kyllä tuntuu et mikään tauti ei tunnu missään. Silloin annettiin jotain juomaa Joonalle 5 minvälein. Se jos jotain oli rankkaa.Mut toisaalta ei ihan pikku jutut enään hetkauta. Ainut et huomasin kun Joona oksensi niin eka ajtus oli et toivottavasti tää kestää vaan päivän. Nyt näyttää siltä et vuorokausi riitti tällä kertaa, ONNEKSI.KOP KOP! Ja suosittelen kaikille jotka ikinä vaan voivat saada rota rokotteen. OTTAKAA SE!
:D
Kuhan me päästään kaikki normaaliin arkeen taas niin lupaan palata positiivisempiin aiheisiin.
Hyvää viikon alkua kaikille!

1 kommentti:

  1. Voi pientä potilasta ei kuulosta kivalta. Iso hali ja toivotaan että ollaan kaikki sairastettu niin ettei vähään aikaan tarvitse...

    VastaaPoista