Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

ihana pääsiäis lauantai

Pääsiäis lauantaina mietimme että Joona ei ole pitkään aikaan ollut mummolassa yötä. Nyt kun olen raskaana niin hän voisi periaatteessa olla aina kotona. Mut nyt tuntu et pieni lepo tekis hyvää. Varsinkin kun eilen oli ihan kaamea flunssa vieläkin. Ekaa kertaa melkeen 3 vuoteen kun Joona meni mummolaan me ei menty mieheni kaa minnekkään juhlimaan:)
Vaan käytiin kaupoilla rauhassa, käytiin syömässä idols subit. Nukuimme pitkät päikkärit.  Söimme ihanan päivällisen, sisäfilettä, salaattia guakamoolea, ja vähän grillattua leipä juustoa:) Ei tarvinnut miettiä et nyt kello on 17.00 Joonalla on koht kova nälkä! Tai et ei Joona syö pelkkää salaattia pitää tehdä peruna muussia. Saimme syödä sitä mitä halusimme ja milloin halusimme:)
Sitten katoimme leffan söimme suklaata ja menimme nukkumaan. Ja nyt on aika virkeä olo. Kerrankin on levännyt kun menee hakemaan Joonan:) Mutta käytänössähän se menee niin et vie yleensä hoitoon silloin kun on jotkut pippalot:) Kylläpäs kuulostan taas ihanalta äidiltä:) Mutta en myöskään aio alkaa leikkimään mitään teko pyhää:) Kyllä pääsiäis loma on paljon ihanempi kuin joulu loma. Ei ole mitään stressiä. Saa tehdä mitä lystää:) AMEN ;D
 

1 kommentti: