Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

tiistai 11. tammikuuta 2011

suvilassa pizza päivä


Meidän koko perheellä oli tänään vapaa päivä. Ja me ei oltu pitkään aikaan tehty pizzaa. Joten tänään ehdotin että jos meillä olisi pizza päivä.
Me ollaan sellasia herkkusuita mieheni kanssa, et aina kun alamme tekemään pizzaa, se vähän riistäytyy käsistä siinä mielessä että aina on enemmän täytteitä ja pizzan tekemistä fiilistellään ja tehdään todellakin rakkaudella:)
Ajattelin laittaa tännekkin ohjeen, koska niistä tuli aika hyviä voin kertoa ;) 


pizza pohja: 1litra vettä, i pussi kuiva hiivaa, noin 1 litra vehnäjauhoja (niin että tulee kova taikina). 1 rkl suolaa.

Tomatti kastike: 6kpl valkosipulin kynttä, olivi öljyä tomatti murskaa, vähän suolaa sokeria, ja mustapippuria. keitä pitkään, ettei ole paljon nesteitä jäljellä.


Mun pizza oli ylin: pohjalle laitoin tomaattikastiketta, basilikaa, mozzarellaa, aurinko kuivattua tomaattia, pieniä salamikuutioita, tomaatti viipaleita, juustoraastetta. Reunoille ripottelin öljyä aurinkokuivatuista tomaateista. Ja juuston päälle laitoin vielä vähän pippuria. Kun pizza oli ollut uunissa laitoin vielä päälle ilmakuivattua kinkkua. NAM NAM.. Tässä ohjeet lyhyesti jos kiinnostaa pohjan tai tomaatti kastikkeen tarkemmat ohjeet kyselkää:) Mieheni pizza oli alin en tiedä tarkkaa ohjetta nytten, mut jos jotain kiinnostaa voin selvittää myöhemmin ;)

1 kommentti: