Ei pidä kadehtia mitä muilla on, vaan tehdä omasta elämästä sellaisen kun haluaa!

lauantai 19. tammikuuta 2013

Mä en tiedä olenko bogiini kirjoittanut kyseisestä tapaturmasta mutta, kun maalasin viimeeksi meidän yläkerran kattoa tippui 10l ämpäri valkoista maalia pikin meidän rappusia. Ja sen jälkeen ne ovat näyttäneet aika kauheilta. Nyt sain vihdoin aikeseksi maalata ne uudestaan. Tykkään edelleen valkoisesta mutta uusi väri josta olen ihan kauheesti alkanut tykkää sisustuksessa on harmaa. Ajattelin sitä ennen tylsänä ja kylmänä. Mutta nyt kun Eemelikin antoi hyväksyntänsä värillä en näe tälle villitykselle loppua;) Valkoinen talomme valkoiset yksityis kohdat vaihtuvat pikkuhiljaa harmaiksi. Ainakin osa;)

vanhat raput kuva 1
Vanhat raput kuva 2

Uudet harmaat raput:) Mulla vähän huono kamera, oikeesti ovat hieman tummemmat.


Uudet raput lähkuvana.



Nyt mietin mitä hauskaa vielä keksisin niihin? Jotain sisustus tarroja? Voisko olla joku kiva texti? Joku muu kun no.1 no.2? Sekin voisi olla kiva mut aika tavallinen. Oisko kellään hyviä ideoita?

Muuten elämä tuntuu aika kivalta tällä hetkellä. Ida on alkanut nukkua yönsä paremmin. Ei enään huuda unissaan. Nukkuu myös päivällä 2-3h päikkärit. Yöunet on kyllä niin tärkeet. Jos yöllä saa nukkua jaksaa vaikka mitä päivällä touhuta. Kuten maalata rappuja;)..

Seuraavaksi maalaan muutaman jakkaran jotka jo kauan ovat kaivanneet uutta väriä. Annan teille värin suhteen yhden arvauksen mutta ette taida tarvitakkaan enemmän kun yhden;D!!
Hyvää viikonloppua rakkaat ystävät ja lukijat:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti